x
≡ Catalogar
Sobre nosotros Galería Contáctenos

Trehus, prosjekt "Wooden House" 177 m²


Trehus, prosjekt Wooden House 177 m²
Hus fra profilerte limte bjelker, 177 m² prosjekt "Wooden House"
To-etasjes romslig trehus "Wooden House" er laget av laminert finertømmer. Inne er det fem rom, et kjøkken-spisestue, to bad og en terrasse. De andre lys- og panoramavinduene i første etasje utvider rommet visuelt, mens store gulv-til-tak-vinduer i andre etasje skaper ekstra belysning.
Trehus, prosjekt "Wooden House" 177 m²
Fasaden i lyse farger er harmonisk kombinert med de mørke flisene på taket og tilpasser seg roen. Veggene i dette huset er laget av profilerte limte bjelker.
Trehus, prosjekt "Wooden House" 177 m²
En storslått, romslig hytte hadde ikke vært mulig uten bruk av en rekke Tikkurila-forbindelser, Roben German Tobago-fliser og Roben klinkerstein og fliser.
Hovedfordelen med trehusprosjektet er en god layout, enkel og funksjonell. Fra inngangspartiet kan du umiddelbart komme inn i det nesten enhetlige rommet i stuen og kjøkken-spisestuen. Resten av første etasjeområdet er delt mellom seg av et soverom, et bad og et omkledningsrom. Trappen tar liten plass og tynger ikke plassen. Lokalene i andre etasje - tre soverom og et bad - er gruppert rundt hall-galleriet, hvorfra du kan se en to-etasjes stue.

Antall rom5
Boareal, m271,65
Totalt areal, m2177,35
Takareal, m2219,05
Første etasje, m2102,5
Andre etasje areal, m274,85
Veggmateriale volum, m396,2


Trehus, prosjekt "Wooden House" 177 m²
Designet av trehuset "Wooden House", foreslått av oss, kombinerer følgende aksenter: mørke keramiske fliser, takvinduer og store vinduer på hovedfasaden, fargen er valgt fra Tikkurila-malingskatalogen.
Planen for første etasje i trehuset "Wooden House":
Trehus, prosjekt "Wooden House" 177 m²
Andre plan av trehuset "Wooden House":
Trehus, prosjekt "Wooden House" 177 m²
Utvendig utsikt over et trehus, prosjekt "Wooden House" 177 m²:
Trehus, prosjekt "Wooden House" 177 m²
Trehus, prosjekt "Wooden House" 177 m²
Trehus, prosjekt "Wooden House" 177 m²Mira más:

Puedes ver una reseña en video de la casa de madera "Casa Blanca" de madera laminada encolada Archiline Houses: Puede ver una revisión en video de la casa de madera "Mirage":
Si desea comprar trehus, prosjekt "Wooden House" 177 m² , puede:

Más de la sección TREHUS TOPP 45 prosjekter

  "Stealth-2" - eierne av små forstadsområder vet ofte ikke hva slags hus de vil bygge. Jeg ønsker at det skal være romslig, men samtidig ikke ta mye plass, utstyrt med nødvendig utstyr, men samtidig miljøvennlig, imøtekomme fellesrom og stuer, og ...
  leer más
   Hus med en terrasse "Sun" - et stort trehus har plass til tre studioer, tre soverom som spenner fra nitten til tjueni kvadratmeter. Bygget i Polen på territoriet til golfklubben "Kalinowe Pola" Nøkkelferdig konstruksjon av et hus med en terrasse ...
   leer más
    Hus med terrasse "Komfort" - et hus begynner med en idé og lyst. ArchiLine Houses vil designe et hus med en terrasse av enhver kompleksitet, i henhold til alle ønsker fra klienten. På designfasen vil alle funksjonene i trehusbygging og kundens krav ...
    leer más
    © 2020 ArchiLine Wooden Houses
    114-49, Necrasov str., Minsk, Republic of Belarus, 220049
                                                  

    El sitio funciona con Nestorclub.com