x
≡ Catalogar
Sobre nosotros Galería Contáctenos

Hus med terrasse, "Comfort" 45 m2


Hus med terrasse, Comfort 45 m2
Hus med terrasse "Komfort" - et hus begynner med en idé og lyst. ArchiLine Houses vil designe et hus med en terrasse av enhver kompleksitet, i henhold til alle ønsker fra klienten. På designfasen vil alle funksjonene i trehusbygging og kundens krav til fremtidig struktur bli tatt i betraktning.
Hus med terrasse "Comfort" - ble utviklet i løpet av en måned. Kompakt, koselig, med det nødvendige settet med lokaler, har dette huset blitt stedet der alle familie og venner samles:
Hus med terrasse, "Comfort" 45 m2
Huset med en "Comfort" -terrasse er laget av profilerte limte bjelker, noe som gjorde det mulig å ikke vente lenge på krymping og å betjene huset fullt ut umiddelbart etter byggingen. Robene naturlige keramiske fliser ble brukt som takmateriale, som i tillegg til harmonisk utseende, pålitelighet og holdbarhet, gir den nødvendige belastningen for et trehus, noe som unngår mange problemer under driften av huset.
Hus med terrasse, "Comfort" 45 m2
Hus med en terrasse "Comfort" passer perfekt inn i ethvert landskap og er egnet for alle klimaer.
Hus med terrasse, "Comfort" 45 m2
Det arkitektoniske ensemblet av husets bygninger med en terrasse "Comfort", reist på stedet, støtter og understreker gunstig landskapsforbedringen av territoriet med stier, plen:
Hus med terrasse, "Comfort" 45 m2
Det er så flott å sitte på terrassen, i den romslige stuen eller i grillområdet og tilbringe tid med de mest kjære og viktige menneskene:
Hus med terrasse, "Comfort" 45 m2
Hus med terrasse, "Comfort" 45 m2
Hus med terrasse, "Comfort" 45 m2
Husplan med terrasse "Comfort":
Hus med terrasse, "Comfort" 45 m2
Mira más:

Puedes ver una reseña en video de la casa de madera "Casa Blanca" de madera laminada encolada Archiline Houses: Puede ver una revisión en video de la casa de madera "Mirage":
Si desea comprar hus med terrasse, "Comfort" 45 m2 , puede:

Más de la sección TREHUS TOPP 45 prosjekter

  "Sutoki" - en tre-etasjes hytte-stil hus laget av tørt profilert tømmer, total areal 141 m² Et veldig interessant prosjekt - lakonisk, enkelt og romslig. Et lite trehus i hytte-stil, med en liten størrelse i en etasje, det er tre soverom, en stue og ...
  leer más
   Kompakt herregård laget av laminert finertømmer med badstue. Det kan enkelt brukes som et landsted eller et bad. Huset har et oppholdsrom eller stue, et lite kjøkken, badstue og bad. Det totale arealet til dette trehuset er 80 m2. Det vil passe ...
   leer más
    Landsted laget av avrundede tømmerstokker av teknisk tørking, stripefundament, kabeltak, prosjekt "Holland" Prosjekt av et trehus for en sommerhus eller et landsted. For å redusere byggetiden til et trehus, anbefaler vi å bruke tekniske ...
    leer más
    © 2020 ArchiLine Wooden Houses
    114-49, Necrasov str., Minsk, Republic of Belarus, 220049
                                                  

    El sitio funciona con Nestorclub.com